Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

Oι κρίσιμοι αγώνες της Εθνικής ομάδας, μόνο στο MEGA.
  • ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, στις 21:30 σε απευθείας μετάδοση από τη Μπρατισλάβα.
Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Στις 21:00 θα μεταδοθεί η ζωντανή εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, με το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς. Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο Ανδρέας Δημάτος, διευθυντής αθλητικής Εφημερίδας «Goal News» και ο πρώην διεθνής Κώστας Χαλκιάς.


Τρίτη 16 Οκτωβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει… Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Formula 1 Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, μετάδοση στις 15:00 Grand Prix Κορέας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 16ο αγώνα της χρονιάς, το GP Κορέας.

Η νίκη του Φέτελ στη Σουζούκα την προηγούμενη Κυριακή, σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του Αλόνσο, κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ενδιαφέρον. Απομένουν πέντε αγώνες για την ολοκλήρωσή του σε Κορέα (14/10), Ινδία (28/10), Άμπου Ντάμπι (4/11), ΗΠΑ (18/11) και Βραζιλία (25/11), καθώς και 125 βαθμοί να μοιραστούν. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο μονομάχους είναι μόλις τέσσερις βαθμοί υπέρ του Αλόνσο. Ο Ισπανός πρωταθλητής είχε κερδίσει, το 2010, τον πρώτο αγώνα που έγινε στα βαλτοτόπια του Μόκπο, ενώ πέρυσι νικητής ήταν ο Φέτελ. Όπως αναμένεται, την Κυριακή στην πίστα της Γέονκαμ, θα γίνει της Κορέας!

Στο F1 Countdown που προηγείται της μετάδοσης του αγώνα, εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, μπορείτε να παρακολουθήσετε, μεταξύ άλλων, ένα αφιέρωμα στην πορεία των δύο μονομάχων στους πρώτους 15 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Κι οι δύο έχουν από τρεις νίκες, ο Φέτελ έχει εγκαταλείψει μια φορά παραπάνω (3), ενώ ο Αλόνσο δεν είχε ποτέ το πιο γρήγορο μονοθέσιο.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκινήτου, μας αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το νέο Golf 7ης γενιάς.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 15:00
Μετάδοση αγώνα: 16:00
Enhanced by Zemanta

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

Oι κρίσιμοι αγώνες της Εθνικής ομάδας, μόνο στο MEGA.
Μετά τις νίκες στα  δύο πρώτα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, η Εθνική ομάδα  ποδοσφαίρου ετοιμάζεται για  τους δύο επόμενους αγώνες, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Οι δύο νέες «μάχες» μέσα στον Οκτώβριο, θα μεταδοθούν ζωντανά από το MEGA!
  • ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΣΝΙΑ, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Καραϊσκάκη, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.
  • ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, στις 21:30 σε απευθείας μετάδοση από τη Μπρατισλάβα.
Και τους δύο αγώνες περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Στις 21:00 θα μεταδοθεί η ζωντανή εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, με το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και Τρίτη 16 Οκτωβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει… Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Formula 1 Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Ιαπωνίας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 15ο αγώνα της χρονιάς, το GP Ιαπωνίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη θρυλική πίστα της Σουζούκα.

Με τον Χάμιλτον να προβάρει τη φόρμα της Mercedes, τον Ράικονεν εγκλωβισμένο από την υστέρηση της Lotus και τους Μπάτον και Γουέμπερ πολύ πίσω, υπάρχει μόνο ένας πιλότος που φαντάζει ικανός να εκθρονίσει τον Φερνάντο Αλόνσο. Ο λόγος για τον πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος μετά τη νίκη του στη Σιγκαπούρη θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το Ιαπωνικό GP.

Στο F1 Countdown, πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, θα προβληθούν ρεπορτάζ που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όπως η αποχώρηση του Σουμάχερ και η αποστολή του Αlpha στην Πάτρα για το PICK.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκίνησης, μας ξεναγεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 15:00
Εκκίνηση αγώνα: 16:00

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΕΚ LINES: ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Η ΑΝΕΚ LINES, στηρίζει τον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ, την ομάδα που τάραξε τα νερά της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν παραμένοντας, μεγάλη αρωγός της προσπάθειας και των επιτυχιών του, τόσο των τελευταίων ετών, όσο και της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
Η εντυπωσιακή πορεία της χανιώτικης ομάδας που αποτέλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη της περσινής αγωνιστικής σεζόν έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Κρήτες. Για την ΑΝΕΚ LINES η υποστήριξη της προσπάθειας του Πλατανιά, ως μεγάλης χορηγού, ήταν μία αυτονόητη απόφαση στήριξης μίας ομάδας που συμβολίζει τη δύναμη της θέλησης και της επιτυχίας, που έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά και όραμα.

Στο πλαίσιο της χορηγίας του ΑΟ Πλατανιά, η ΑΝΕΚ LINES έχει την τιμή να βρίσκεται πάνω στη φανέλα της ομάδας και να τη συνοδεύει σε όλους τους δύσκολους αγώνες της, στα μεγάλα σαλόνια της Super League.

Με την έναρξη σχεδόν της ποδοσφαιρικής περιόδου, ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δικαιώνοντας όσους τον πίστεψαν κέρδισε και μία διάκριση.

Συγκεκριμένα το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 4ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, το πέτυχε – σύμφωνα με τους ειδικούς -ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Σαλόζε Ουντότζι.

Την απονομή, που έγινε, πριν λίγες ημέρες, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, έκανε ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κ. Γ.Κατσανεβάκης, ο οποίος συνεχάρη τόσο τον ποδοσφαιριστή και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όσο και τη Διοίκηση για τη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλουν σε όλα τα επίπεδα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, με αφορμή, τη χορηγία της ΑΝΕΚ LINES ο κος Γ.Κατσανεβάκης δήλωσε: «Η δυναμική πορεία του ΑΟ Πλατανιά αποτελεί για την τοπική κοινωνία των Χανίων ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Οι προσπάθειες αλλά και τα επιτεύγματα της ομάδας δεν είναι απλώς ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, αλλά ένα πανελλαδικό παράδειγμα προς μίμηση, που δίνει ελπίδα για το αύριο του αθλητισμού στη χώρα μας. Τιμάμε το πάθος και τη δύναμη των παικτών της ομάδας του ΑΟ Πλατανιά και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμπορευόμαστε μαζί τους σ’ αυτή τη σπουδαία διαδρομή».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΠΑΕ “ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ” κος Στ. Βαρουξάκης αναφερόμενος στη συνεργασία με την ΑΝΕΚ δήλωσε:

“Στο δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο που οδήγησε τον Πλατανιά στη Super League, η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε δίπλα της, ενεργό συμπαραστάτη και ουσιαστικό συνεργάτη, την ΑΝΕΚ LINES, η οποία έμπρακτα συνέβαλε, με τη στήριξή της, στην επίτευξη των στόχων μας. Η διαχρονική ηγετική παρουσία της ΑΝΕΚ LINES στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, η ασφαλής καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κρήτης και άλλων νησιών με την ηπειρωτική χώρα και η έμφαση που η Διοίκηση της Εταιρείας δίδει στη στήριξη των χανιώτικων αθλητικών σωματείων και όχι μόνο, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθιστούν την ΑΝΕΚ ένα σημαντικό πόλο ανάπτυξης σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η συνεργασία μας συνεχίζεται αρμονικά και τη φετινή χρονιά και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση της Εταιρείας για την εμπιστοσύνη της και τη διαχρονική της στήριξη».

Η ΑΝΕΚ LINES, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες των συλλόγων και πρωτοβουλιών της Κρήτης και ιδίως των Χανίων, στέκεται δίπλα στην ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ ηθικά και πρακτικά και της εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των αγωνιστικών του στόχων.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

PUMA & ΜΙΝΙ… ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η PUMA, μία από τις μεγαλύτερες μάρκες sports & lifestyle και το ΜΙΝΙ, ένα θρυλικό αυτοκίνητο, ένωσαν την υψηλή τους αισθητική σε μία κοινή συλλογή με την υπογραφή MINI by PUMA, η οποία θα είναι διαθέσιμη από 1η Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα.

Εμπνευσμένη από τη γενέτειρα του MINI, τη Μεγάλη Βρετανία, η νέα συλλογή MINI by PUMA περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ βασισμένα σε γνωστά Αγγλικά σύμβολα όπως η Βρετανική σημαία και το MINI bulldog. Όλα τα κομμάτια της συλλογής αποπνέουν τη φιλοσοφία του MINI δηλαδή τέλεια εξωτερική εμφάνιση συνδυασμένη με ασύγκριτη άνεση στο εσωτερικό και σημασία στη λεπτομέρεια. Υλικά υψηλής ποιότητας, καθαρές και λιτές γραμμές με εντυπωσιακό design, συνθέτουν την πρόταση της νέας συλλογής για μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση για άνδρες και γυναίκες.

«Η PUMA, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Ferrari, DUCATI, Mercedes Petronas κ.ά. Με μεγάλη μας χαρά σας «συστήνουμε» τη νέα μας συνεργασία με το MINI και είμαστε υπερήφανοι που για μια ακόμα φορά εγκαινιάζουμε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία και μια ιδιαίτερα premium συλλογή» δήλωσε ο κος Θωμάς Κατάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της PUMA Hellas.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου και θα διατίθεται αρχικά στα 4 καταστήματα λιανικής που διατηρεί η PUMA – στο Κολωνάκι, στο Χαλάνδρι, στα πολυκαταστήματα attica και Golden Hall – αλλά και στο Abbey Road επί της οδού Περικλέους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...