Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Formula 1 την Κυριακή, 22 Απριλίου το Grand Prix Μπαχρέιν

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 4ο αγώνα της χρονιάς, το GP Μπαχρέιν.

Η νίκη της Mercedes στην Κίνα αποτέλεσε μια ακόμη ανατροπή στο απρόβλεπτο φετινό πρωτάθλημα. Με τρεις νικητές σε ισάριθμους αγώνες φέτος (Μπάτον – Αυστραλία, Αλόνσο – Μαλαισία, Ρόσμπεργκ – Κίνα) και τον Χάμιλτον να προηγείται στη βαθμολογία ποιος μπορεί να κάνει προβλέψεις;

Την Κυριακή, στην έρημο του Σακχίρ, τουλάχιστον δέκα πιλότοι, αυτοί των McLaren, Red Bull, Mercedes, Lotus και Ferrari διεκδικούν μια θέση στο βάθρο.

Στο νησάκι του Περσικού Κόλπου, όπου πέρυσι δεν διεξήχθη το GP λόγω πολιτικών αναταραχών, η κατάσταση φέτος είναι ελεγχόμενη, τουλάχιστον σύμφωνα με τη FIA που έδωσε το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

H αντίστροφη μέτρηση στο στούντιο του Alpha θα ξεκινήσει μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, καθώς και ενδιαφέροντα θέματα και τεχνικές αναλύσεις.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τον σχολιασμό του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ακόμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης θα παρουσιάσει το νέο Ford Focus 1.0lt με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 125PS.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Highlights δοκιμών: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...