Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αποκλειστική συνεργασία της PUMA Hellas με τον όμιλο Shop & Trade

Η PUMA ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά μέσω της νέας στρατηγικής της συνεργασίας με τον όμιλο Shop & Trade για την αποκλειστική διάθεση της lifestyle σειράς ένδυσης και υπόδησης της PUMA από το δίκτυο του ομίλου. 

Ο όμιλος Shop & Trade διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, τη Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Παράλληλα, ο όμιλος διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο λιανικής που περιλαμβάνει ιδιόκτητα καταστήματα, καταστήματα franchise, corners και shops-in-shop.

Η PUMA, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες μάρκες στον χώρο του αθλητικού και lifestyle ενδύματος και υποδήματος, ξεκινά τη συνεργασία της με τον όμιλο Shop & Trade με την αποκλειστική διάθεση της νέας lifestyle συλλογής της για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012 σε 76 συνεργαζόμενα καταστήματα του Ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η νέα lifestyle συλλογή της PUMA Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012 σχεδιάστηκε μαζί με τους Hussein Chalayan και Mihara Yasuhiro, εμπνευσμένη από Λονδίνο και Τόκιο. Η συλλογή «The Urban Outsider» συνδυάζει άψογα το urban με το σύγχρονο και ελεύθερο στυλ αναδεικνύοντας την ποιότητα και λειτουργικότητα των προϊόντων.
Σχεδιασμένα για ευελιξία και λειτουργικότητα στο ανταγωνιστικό και δύσκολο περιβάλλον της πόλης, τα κομμάτια της συλλογής αναμειγνύουν την κίνηση και την απλότητα με το βιομηχανικό design...
   
H Άννα-Μαρία Κυράνη, Wholesale Manager της PUMA Hellas δήλωσε: «Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με ενθουσιασμό καθώς εγκαινιάζουμε την νέα μας αποκλειστική συνεργασία με τον όμιλο Shop & Trade με την παρουσίαση της νέας μας lifestyle συλλογής για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012 σε 76 συνεργαζόμενα καταστήματα του Ομίλου στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το εδραιωμένο δίκτυο και η τεχνογνωσία της Shop & Trade σε συνδυασμό με την πρωτοπορία της PUMA στον τομέα του design αποτελούν τα συστατικά για μια επιτυχημένη συνεργασία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...