Τρίτη 21 Μαΐου 2013

H LG σας καλεί στο The Mall Athens να ζήσετε τον μεγάλο τελικό σε τρεις διαστάσεις!


 H LG Electronics (LG), σας καλεί στο The Mall Athens για τη μητέρα των μαχών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μεταξύ Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Οι λάτρεις του ποδοσφαιρικού θεάματος έχουν τη δυνατότητα το Σαββάτο, 25/5 να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό, ολοζώντανα και σε 3D στο εκπληκτικό LG 3D Video Wall καθώς και στην LG Ultra HD TV 84’’.

Το LG 3D Video Wall 55’’ διαθέτει παγκοσμίως* το λεπτότερο πλαίσιο Bezel –to- Bezel. Χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό του, οι θαμώνες θα απολαύσουν την προβολή ενιαίων και ομοιόμορφων εικόνων σε 9 οθόνες των 55 ιντσών (3x3 video wall). Η ασυναγώνιστη LG Ultra HD TV 84’’ αντίστοιχα, είναι η πρώτη παγκοσμίως Ultra HD 3D τηλεόραση με διαγώνιο 84 ιντσών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το 3D Video Wall όσο και η Ultra HD TV της LG διαθέτουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, καθώς η Ultra HD TV 84’’ διαθέτει απίστευτη ανάλυση 4K, 4 φορές μεγαλύτερη (3,840 x 2,160) από τις υφιστάμενες οθόνες ανάλυσης Full HD, με 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο.

Οι θαμώνες τις μεγάλης ποδοσφαιρικής βραδιάς θα μπορούν να επισκεφθούν stand με τα καινούρια smartphones της LG και να χρησιμοποιήσουν το διασκεδαστικό LG pocket photo για να τυπώσουν τη φωτογραφία τους στο λεπτό. Επιπλέον οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για ένα LG smartphone, αν προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ του αγώνα, χρησιμοποιώντας την καινοτόμα λειτουργία των LG smartphones, Quick Memo. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται διαθέσιμες για το κοινό LG SMART TV τηλεοράσεις για μοναδικές εμπειρίες gaming.

Στον μεγάλο τελικό, με τα πρωτοποριακά προϊόντα της LG, η απόλαυση αποκτά τρεις διαστάσεις γιατί, Life’s Good!

*βάσει  εσωτερικής έρευνας και εμπορικά  διαθέσιμων μοντέλων οθονών τον  Ιούλιο του 2012

Σημείωση: The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, 3ος όροφος), ώρα προσέλευσης: 21.00.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...