Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

«Αντίο» από Κοντρέρας, υπ΄ ατμόν ο Βιεϊρίνια

English: Vieirinha playing for PAOK in 2010.
Image via Wikipedia
Γοργές είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση από την πλευρά της διοίκησης της ανάγκης για «κούρεμα» στο μπάτζετ της ομάδας. Σήμερα (Δευτέρα) νωρίς το απόγευμα γράφθηκε το τελευταίο κεφάλαιο στην παρουσία του Πάμπλο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ ενώ κοντά στο «αντίο» βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια (ΦΩΤΟ).

Ο χιλιανός διεθνής σέντερ μπακ συναντήθηκε με τους κκ. Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη και συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους. 
 
Ο Κοντρέρας ενημέρωσε τους δύο υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ για την επιθυμία του να αποχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα τους στην χιλιάνικη Κόλο Κόλο, επικαλούμενος το πρόβλημα υγείας της μητέρας του αλλά και την καλή πρόταση που έχει από την ομάδα της πατρίδας του. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και για τα οφειλόμενα στον χιλιανό σέντερ μπακ. Ο Κοντρέρας δήλωσε διατεθειμένος να χαρίσει τις 200.000 από τις 300.000 ευρώ που το οφείλονται και να πληρωθεί τις 100.000 ευρώ σε δόσεις. 
 
Ο χιλιανός σέντερ μπακ εξεδήλωσε την πρόθεσή του να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όταν ανακοινωθεί επισήμως η λύση της συνεργασίας του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...