Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Το ντοκιμαντέρ της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων στην τελική λίστα Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles


Στην τελική sort list βρίσκεται το ντοκιμαντέρ με γενικό τίτλο «Μια Πόλη, Μια Ομάδα, η Ομάδα μου», που αφορά την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles που θα πραγματοποιηθεί στις 6 με 9 Ιουνίου 2013 (www.lagff.org).


Το ντοκιμαντέρ για την ΠΑΕ Πλατανιάς και την πόλη των Χανίων, αποτελεί ένα από τα 18 ολιγόλεπτα ντοκιμαντέρ (15’) της εν εξελίξει σειράς, με θέμα τις ομάδες που συμμετέχουν στην Super league και τις πόλεις τους μέσα από τα μάτια των ποδοσφαιριστών, των παραγόντων και των οπαδών τους, που σχεδίασε και υλοποιεί η ομάδα επικοινωνίας 4U, για λογαριασμό της Super League. Έχουν δε ήδη ολοκληρωθεί τα ντοκιμαντέρ για την ΠΑΕ ΟΦΗ, την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και την ΠΑΕ Βέροια.

Το περιεχόμενο του κάθε βίντεο αποτελεί ένα μικρό οδοιπορικό, που μέσα από τα μάτια των ανθρώπων, μας μεταφέρει την ιστορία και την πραγματικότητα, τις ελπίδες και τα όνειρα, το πάθος και το μεράκι, τις χαρές και τις λύπες ενός τόπου με αφορμή την ομάδα του, στην οποία εναποθέτει την αντιπροσώπευση του.

Η πρόκριση για την τελική συμμετοχή αποτελεί μία έμπρακτη αναγνώρισης της σπουδαιότητας,  αλλά και της ποιότητας του έργου των παραγόντων και των συντελεστών της, και συγκεκριμένα τον σκηνοθέτης της σειράς κ. Λάκη Ματθιόπουλο, τον Διευθυντή Παραγωγής κ. Τάκη Δημόπουλο και την συμπαραγωγό εταιρεία Forthnet/NOVA.

Ο σκηνοθέτης της σειράς κ. Λάκης Ματθιόπουλος δήλωσε σχετικά: «Όλα τα  συναισθήματά μας και κυρίως ο ενθουσιασμός μας είναι ορατός  στο ντοκιμαντέρ. Αποτελεί μια πρόκληση και τιμή να συνεργαστούμε  με παθιασμένους ανθρώπους, τόσο μπροστά και πίσω από την κάμερα. Γνωρίσαμε και καταγράψαμε γνήσιους ανθρώπους με τα πάθη τους, βγάζοντας συναισθήματα που μέσα από την αφήγηση και τη ροή του ντοκιμαντέρ έδωσαν ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα, το οποίο μας οδήγησε στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles.»

To trailer μπορείτε να το δείτε στο link:  http://youtu.be/lT6ApJ-r5xc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...