Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, με ΠΑΝΙΩΝΙΟ ο ΠΑΟ

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι του την ΑΕΚ, σε μια επανάληψη του περσινού ημιτελικού, όπου νικήτρια είχε βγει η ομάδα της Αθήνας. Αυτή τη φορά βέβαια, θα είναι μονός αγώνας και θα γίνει στην Τούμπα.

Ένα εξίσου δυνατό ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη. Οι μεν Περιστεριώτες ήταν φιναλίστ του θεσμού την περασμένη σεζόν, ενώ οι Θεσσαλονικείς πριν από δύο χρόνια. Και οι δύο θέλουν να φτάσουν και πάλι ψηλά στη διοργάνωση, όμως μονάχα ένας θα τα καταφέρει. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, στα προημιτελικά θα υπάρχει μονάχα ένας Δικέφαλος και θα μείνει εκτός ο Ατρόμητος ή ο Άρης.

Όσο για τους "αιωνίους", ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο στον) απέναντι στον Θρασύβουλο καθώς θα τον αντιμετωπίσει στο Φάληρο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πάει για τη νίκη-πρόκριση στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Ωραία ζευγάρια είναι επίσης το Παναιτωλικός-ΟΦΗ όπου πέρσι ήταν το ντέρμπι της Football League αλλά φέτος οι δύο ομάδες διακρίνονται και ξεχωρίζουν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και το ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης.

Τα ζευγάρια

Ολυμπιακός - Θρασύβουλος

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - Άρης

Κέρκυρα - Δόξα Δράμας

Ξάνθη - Πανσερραϊκός

ΠΑΟΚ (ή Εθνικός Αστέρας) - ΑΕΚ

Παναιτωλικός - ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...