Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η Samsung δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη

H Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα


Η Samsung Electronics Hellas, χορηγός εκδηλώσεων του EuroBasket 2013 στην κατηγορία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, ανακοινώνει την υποστήριξή της στον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται με την έναρξη του EuroBasket 2013, της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής γιορτής της καλαθοσφαίρισης.

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης: «Είναι μεγάλη μου τιμή που η Samsung, μια εταιρεία με μεγάλη συνεισφορά στον παγκόσμιο αθλητισμό, βρίσκεται δίπλα μου και ειδικότερα με αφορμή το μεγαλύτερο θεσμό του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παράλληλα, μέσα από τη συνεργασία αυτή θα μου δοθεί η ευκαιρία να εξοικειωθώ περαιτέρω με τις νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα με το Galaxy S4 και τα πλέον σύγχρονα tablets που διαθέτει η εταιρεία».  

 Ο Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas, εξέφρασε τη χαρά του γι’ αυτήν τη συνεργασία, δηλώνοντας ότι: «Η υποστήριξή μας στον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη ήρθε ως φυσική εξέλιξη. Η έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας προς τον αθλητισμό εκφράζεται  για ακόμη μια φορά μέσα από τη χορηγία του EuroBasket 2013. Η δε συνεργασία  με τον κορυφαίο Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα δεν θα μπορούσε να αποτελεί έκπληξη. Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα στις αθλητικές διοργανώσεις και τους αθλητές που προάγουν τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι». Ευχόμαστε στο Βασίλη και όλη την Ομάδα καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα χαρίσουν αισιοδοξία και υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...