Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ MHNYMA ‘’FIGHT FOR LIFE’’ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ NO LIMITS 22

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ  TAE  KWON  DO ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 


Είναι γεγονός! Η μακροβιότερη και κορυφαία μαχητική τηλεοπτική διοργάνωση της χώρας, το NO LIMITS SHOW, επιστρέφει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο για να συγκλονίσει…


Μετά από διετή περιοδεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, ένα από τα σπουδαιότερα event διεθνώς επιστρέφει…σπίτι του.

Το NO LIMITS SHOW, το πρώτο επαγγελματικό fight show της χώρας έφερε επανάσταση στον κόσμο των δυναμικών αθλημάτων και έγινε θεσμός στη συνείδηση του κόσμου.


Δημιουργήθηκε το 2006 από τη δημοσιογράφο και τηλεοπτική παραγωγό Γεωργία Μπιτάκου θέτοντας έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γερές βάσεις προς τη διάδοση του δυναμικού αθλητισμού, την εμπορική ανάπτυξή  του και την ανάδειξη των Ελλήνων πρωταθλητών αυτού του χώρου.

Το NO LIMITS με την 8ετη του πορεία έχει συμβάλλει ενεργά στην άνθιση που γνωρίζει ο δυναμικός αθλητισμός την τελευταία διετία.

Βασικό μήνυμα του NO LIMITS είναι "Η ελληνική ψυχή δεν έχει όρια".

Μετά την καμπάνια κατά των ναρκωτικών, η φετινή διοργάνωση ξεκινάει μια νέα καμπάνια με τίτλο‘’FIGHT FOR LIFE’’, ενάντια στην αυτοχειρία που φαίνεται να μαστίζει τις σύγχρονες κοινωνίες διεθνώς, στην οποία θα συμμετέχουν εκλεκτοί εκπρόσωποι της εγχώριας show biz και της ευρύτερης αθλητικής σκηνής πρωταγωνιστές.

Θέαμα που κόβει  την ανάσα και ανεβάζει στην αδρεναλίνη, το NO LIMITS συγκεντρώνει κάθε φορά την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος , που άνοιξε το δρόμο στην Ελλάδα για την επαγγελματική πυγμαχία, αήττητος μέχρι σήμερα, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την πρώτη του εμφάνιση σε υψηλής τηλεθέασης τηλεοπτική εκπομπή, Τάσος ‘’Stolen Dreams’’ Μπερδέσης.

Το αήττητο του πυγμάχου θα προσπαθήσει να σπάσει ο διεθνούς φήμης Yordan ‘’the Russian ‘’ Yankov,  που ζήτησε ο ίδιος τον Μπερδέση προκειμένου να κερδίσει τον απόλυτο τη δεδομένη περίοδο, πρωταγωνιστή της δυναμικής αθλητικής σκηνής.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα  θα εμφανιστεί ο αήττητος Θεσσαλός τιτάνας παλαιστής, Νέστωρας Μπατζέλας.

Μεγάλη ρεβάνς για τις  δύο απόλυτες πρωταγωνίστριες στην πυγμαχία, η κορυφή όμως έχει χώρο μόνο για δύο, έτσι Χριστίνα  Αθανασοπούλου και Χριστίνα Λιναρδάτου παίζουν τη μάχη της καριέρας τους , σε ένα παιχνίδι που αναμένουν όλοι με αγωνία.

Το νέο αστέρι του MMA Στέλιος Καρδαμίτσης θα βρεθεί απέναντι στον Βαγγέλη Σπάνια, ενώ ξεκινάει και το άτυπο ξεκαθάρισμα της βαριάς κατηγορίας στο στυλ του Κ-1 με τον αγώνα Denis Molotov Αρβανίτη vs Δημήτρη Δελλή.

Στο Κ-1 θα αγωνιστεί  και ο πολυσυζητημένος μαχητής  της κατηγορίας των 70 kg Αλέξανδρος Φιλιππίδης απέναντι στον Prince of Persia Pezhman Tafti.

Ο μαροκινός Ισμαήλ, ο Στέφανος Κωνσταντελόπουλος, ο Πέτρος Βαρδάκας  και ο νικητής της οχτάδας στο VERSUS Αλέξανδρος Μίλος θα λάμψουν για την κατηγορία των 80 kg πάντα στο Κ-1.

Ο μαχητής της  ζωής εξ Αγγλίας Βαγγέλης Χατζής θα τιμήσει επίσης την πυγμαχία και θα διδάξει τι σημαίνει fight for life.

Μετά από 2ετη  αποχή λόγο σοβαρού τραυματισμού επιστρέφει στο ρινγκ ο Kickboxer Βασίλης Καραγιαννίδης, κάτοχος της ζώνης NO LIMITS, που έχει νικήσει όλους τους διακεκριμένους πρωταθλητές της κατηγορίας του.

Τις εντυπώσεις όμως αναμένεται να κλέψει η μάχη ‘’γιγάντων’’ μεταξύ Κατσίγιαννη  και Δεμίρη, δύο εννιάχρονοι που κόβουν την ανάσα με τις ικανότητες και το πάθος τους ενώ για πρώτη φορά σε επαγγελματική βραδιά δίνεται χρόνος σε ανήλικους που θα παίξουν κανονική μάχη(και οι δύο έχουν από δέκα αγώνες σε ερασιτεχνικά) και όχι απλά επίδειξη.

Πριν την  επίσημη έναρξη(20:00), θα προηγηθούν δέκα ερασιτεχνικοί αγώνες (18:00) σε όλα  τα στυλ box, mma, muay thai, k-1, με αθλητές από τις κορυφαίες σχολές Αθήνα Πειραιά, για να προκύψουν και να αναδειχτούν τα νέα ταλέντα.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς θα εμφανιστεί ένα ταλέντο που συγκλονίζει διεθνώς, η Ζωή Μισέλ Μπακίρη. Πρόκειται για ένα 13χρονο κορίτσι που με τη φωνή της έχει κερδίσει πολλές πρωτιές σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Όπως πάντα  ειδικά εφέ, μουσική, χορός και πολλές εκπλήξεις στο τηλεοπτικό show της αδρεναλίνης και της έντασης που εδώ και οχτώ χρόνια με διάρκεια ήθος και συνέπεια αποδεικνύει ότι ‘’Η Ελληνική ψυχή δεν έχει όρια’’!!!!!

Δείτε το τηλεοπτικό διαφημιστικό του NO LIMITS 22 στο ακόλουθο link: http://www.youtube.com/watch?v=jbVVv9bByWM



ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ NO LIMITS

Από το 2006 που  το δημιούργησε η δημοσιογράφος  και τηλεοπτική παραγωγός Γεωργίας Μπιτάκου, έχουν γίνει 21 διοργανώσεις πάντα σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, εθνικά στάδια, μεγάλα θέατρα, κάστρα, σε Αθήνα(Ολυμπιακό Κέντρο Άρσης Βαρών Νίκαια, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας), Θεσσαλονική(Αλεξάνδρειο Μέλαθρον), Πάτρα(Στάδιο Τόφαλος), Λάρισα(Στάδιο Νεάπολης), Καβάλα(Κάστρο), Γιάννενα(Θέατρο Φρόντζου), Κέρκυρα(Στάδιο Κερκυραϊκό), Κρήτη(Θέατρο Ανατολικής Τάφρου Χανιά), Μύκονο(Καλό Λιβάδι), Ρόδο.

Χιλιάδες θεατές προσέρχονται κάθε φορά με αποκορύφωμα  το No Limits 7 στο sold out κατάμεστο Παλαί ντε Σπορ, αργότερα την κορυφαία διοργάνωση στην Αθήνας(No Limits 13)  με ασφυκτικά γεμάτο το Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Λιόσια, το sold out Στάδιο Τόφαλος στην Πάτρα με πρώτη εμφάνιση του κορυφαίου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ενώ συζητήθηκε διεθνώς και μέσα από μεταδόσεις στο New Greek TV της Νέας Υόρκης και η εκπληκτικής αισθητικής τελευταία διοργάνωση στη Ρόδο στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς UNESCO, το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, (No Limits 21) που δόθηκε με παρέμβαση Υπουργού Αθλητισμού στη γη του Ολυμπιονίκη πυγμάχου Διαγόρα, ως ένδειξη σεβασμού στους Έλληνες πρωταθλητές.

Τα κορυφαία εξάλλου ονόματα του χώρου(Μπιτάκος, Καρανικολής, Σοφοκλέους, Μπένωβ, Σοκόλης , οι νεότεροι Εξακουστίδης, Σύρος, Τζώρος, Στοφορίδης και πολλοί άλλοι αναδείχτηκαν μέσα από το No Limits και αγωνίστηκαν στις επιτυχημένες διοργανώσεις του θεσμού.).

Η διεθνώς αναγνωρισμένη  διοργάνωση μεταδίδεται πάντοτε  τηλεοπτικά(NOVA(2006-2013), ΣΚΑΪ(2006-2010), ALPHA(2012), NEW GREET TV(NY 2012-2013), περιφερειακά κανάλια(STAR ΛΑΜΙΑΣ, TV 100 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, CENTER TV, KOSMOS TV ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ κλπ, διαδίκτυα.

Μέσα από  εναέριες λήψεις και επίγεια συνεργεία  διαφημίζεται και η κάθε πόλη - τα αξιοθέατα και μνημεία της  – που φιλοξενεί το θεσμό που  πάντοτε συνδιοργανώνεται από Δήμους και Περιφέρειες  αλλά προβάλλει και το έργο των Συλλόγων άλλων πολεμικών τεχνών.

Μέσα στο 2014 η παραγωγή θα ταξιδέψει εξωτερικό  Νέα Υόρκη, Καναδά, Αυστραλία, Dubai και μπαίνοντας στην όγδοη χρονιά επιστρέφει Αθήνα για να κλείσει με θριαμβευτικό τρόπο ένα σπουδαίο κύκλο διοργανώσεων για τον αθλητισμό της χώρας .

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ως ολυμπιακό άθλημα η πυγμαχία βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τα επιθετικές συμπεριφορές της εποχής μας εφόσον ως στόχο έχει να προωθεί στους νέους την ευγενή άμιλλα και την άμυνα και όχι την επίθεση.

NO LIMITS22
‘’FIGHT FOR LIFE’’
08/12/2013
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟ
ΕΝΑΡΞΗ:       20:00(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)
                         18:00(ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 15 ΕΥΡΩ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: PUBLIC, VIVA.G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...