Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για το Πρόγραμμα Executive Diploma in Sports Journalism & Management

Προσφέρεται και με τη μέθοδο του Distance Learning για φοιτητές από την επαρχία


Το Mediterranean Professional Studies (MPS),  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, ανακοινώνει ότι, ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων του νέου κύκλου εγγραφών (Νοέμβριος 2013) για το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014,  όσον αφορά στο προσφερόμενο Πρόγραμμα Executive Diploma in Sports Journalism & Management, που προσφέρει σε συνεργασία με το London Centre of Management .


Πρόκειται για  ένα Πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου, που έχει ως στόχο να καταρτίσει και να εκπαιδεύσει απόφοιτους σχολών αθλητικής δημοσιογραφίας ή εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε νέες εξελίξεις και τεχνικές στην αθλητική δημοσιογραφία προσφέροντάς τους θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις γύρω από την αθλητική δημοσιογραφία στον Τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, άνεση στη χρήση του διαδικτύου, γνώσεις γύρω από το νομικό πλαίσιο που διέπει τα ΜΜΕ αλλά και γνώσεις διαχείρισης ανθρώπων και έργων. Στο πρόγραμμα διδάσκουν επαγγελματίες του χώρου της αθλητικής δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ, έμπειροι δημοσιογράφοι και στελέχη MME.

Οι απόφοιτοι  του Προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση Executive Diploma από το London Centre of Management, αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό πιστοποίησης σπουδών με πολυετή εμπειρία και ιστορία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Προσφέρεται εξ’  ολοκλήρου στα ελληνικά, part-time, με απογευματινές διαλέξεις δύο  φορές την εβδομάδα ή με φοίτηση εξ αποστάσεως (Distance Learning), με απαραίτητη φυσική παρουσία μόνο ένα Σάββατο το μήνα, ώστε να εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαζόμενων και των στελεχών καθώς και των φοιτητών που προέρχονται από την περιφέρεια. Η αξιολόγηση των φοιτητών γίνεται μέσω γραπτών εξετάσεων στο τέλος κάθε εξαμήνου. Οι εξετάσεις στα περισσότερα μαθήματα βασίζονται σε μελέτες περιπτώσεων (case  studies) και σε ερωτήσεις κριτικής αξιολόγησης.

Το Πρόγραμμα  απευθύνεται επιπλέον σε εργαζόμενους / στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο, με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών, πτυχιούχους ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ Κολεγίων ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα, απόφοιτους ΙΕΚ Δημοσιογραφίας ή Αθλητικής Δημοσιογραφίας με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών, και φοιτητές ΑΕΙ/ ΤΕΙ (3ου ή 4ου έτους) οικονομικών κατευθύνσεων .

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιοι, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Mediterranean Professional Studies ή να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων της αίτησης το Admissions Office στη διεύθυνση  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα.

 Για περισσότερες  πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων,  τηλεφωνείστε στο 210 8899600 (Δευτέρα  έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), στείλτε e-mail στο info@medcollege.edu.gr ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...