Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος έτρεξε με τα χρώματα της WIND Running Team στο Αμπού Ντάμπι

O αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Βλάχος έτρεξε στο Διεθνές Τρίαθλο 2012 εκπροσωπώντας τη WIND Running Team στα μακρινά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Abu Dhabi με τη συμμετοχή 690 αθλητών από όλο τον κόσμο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και μέλος της WIND Running Team δοκίμασε τις αντοχές του στα τρία αγωνίσματα του Τριάθλου: κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση με χρόνο 4:12:42 και λαμβάνοντας την 139η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Πάνος Βλάχος έτρεξε για πρώτη φορά με τη WIND Running Team τον περασμένο Νοέμβριο όπου έλαβε μέρος στη Μαραθώνια διαδρομή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και με τη συμμετοχή του στήριξε ως «πρεσβευτής την ομάδας» το έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Η συμμετοχή του στη διοργάνωση του Διεθνούς Τριάθλου 2012 αποτελεί εκτός των άλλων και προετοιμασία του Πάνου για τον επόμενο αγώνα με τη WIND Running Team, τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη με τη χορηγία της WIND.

Και σε αυτό τον αγώνα, ο ταλαντούχος ηθοποιός θα τρέξει με την ομάδα της WIND για καλό σκοπό. Μαζί με άλλες πέντε δημοφιλείς προσωπικότητες από την πόλη της Θεσσαλονίκης - Φαίη Σκορδά, Άκη Πετρετζίκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Σοφία Γκόσιου, Ελένη Τσολάκη – ο Πάνος Βλάχος θα αναλάβει ξανά το ρόλο του πρεσβευτή στηρίζοντας την πρωτοβουλία της WIND να ενισχύσει τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Πάνος Βλάχος επιστρέφοντας από το Αμπού Ντάμπι ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της WIND Running Team και που η WIND στήριξε την προσπάθεια μου σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Κυρίως όμως χαίρομαι που ως πρεσβευτής για 2η φορά θα κάνω το καλύτερο για στηρίξω την πρωτοβουλία της εταιρείας να σταθεί κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Ελάτε και εσείς να τρέξετε μαζί μας. Πραγματικά το τρέξιμο είναι «Ένας Αγώνας Για Όλους» και μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Μπορούμε όλοι!».

Για καθεμία συμμετοχή με τη φανέλα της WIND Running Team στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο, είτε στα 5χλμ. είτε στα 10χλμ ή ακόμα και στην Κλασική διαδρομή Μαραθωνίου, η WIND θα δωρίσει 10 ευρώ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://www.wind.com.gr/gr/wind/megas-alexandros/wind-running-team-/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...