Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

PUMA & ΜΙΝΙ… ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η PUMA, μία από τις μεγαλύτερες μάρκες sports & lifestyle και το ΜΙΝΙ, ένα θρυλικό αυτοκίνητο, ένωσαν την υψηλή τους αισθητική σε μία κοινή συλλογή με την υπογραφή MINI by PUMA, η οποία θα είναι διαθέσιμη από 1η Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα.

Εμπνευσμένη από τη γενέτειρα του MINI, τη Μεγάλη Βρετανία, η νέα συλλογή MINI by PUMA περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ βασισμένα σε γνωστά Αγγλικά σύμβολα όπως η Βρετανική σημαία και το MINI bulldog. Όλα τα κομμάτια της συλλογής αποπνέουν τη φιλοσοφία του MINI δηλαδή τέλεια εξωτερική εμφάνιση συνδυασμένη με ασύγκριτη άνεση στο εσωτερικό και σημασία στη λεπτομέρεια. Υλικά υψηλής ποιότητας, καθαρές και λιτές γραμμές με εντυπωσιακό design, συνθέτουν την πρόταση της νέας συλλογής για μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση για άνδρες και γυναίκες.

«Η PUMA, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως Ferrari, DUCATI, Mercedes Petronas κ.ά. Με μεγάλη μας χαρά σας «συστήνουμε» τη νέα μας συνεργασία με το MINI και είμαστε υπερήφανοι που για μια ακόμα φορά εγκαινιάζουμε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία και μια ιδιαίτερα premium συλλογή» δήλωσε ο κος Θωμάς Κατάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της PUMA Hellas.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου και θα διατίθεται αρχικά στα 4 καταστήματα λιανικής που διατηρεί η PUMA – στο Κολωνάκι, στο Χαλάνδρι, στα πολυκαταστήματα attica και Golden Hall – αλλά και στο Abbey Road επί της οδού Περικλέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...