Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η Μάντη Περσάκη στο 4ο adidas Open Run


Την αξιόλογη γυμνάστρια Μάντη Περσάκη διάλεξε η εταιρία αθλητικών ειδών Adidas, με σκοπό να προθερμάνει με ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ασκήσεων Pilates τους  περισσότερους από 800 φίλους του running που συμμετείχαν στο 4ο adidas Open Run που είχε ρεκόρ συμμετοχών την Τετάρτη 5 Ιουνίου! Η Μάντη Περσάκη ήταν εκεί, δείχνοντας «φυσικούς» τρόπος άσκησης που μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις ηλικίες! 

Στη συνέχεια, ακολουθώντας μια από τις ωραιότερες διαδρομές, οι "open runners" ξεκίνησαν από το Ζάππειο και διέσχισαν τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Θησείο, την Πλάκα και το Σύνταγμα, τρέχοντας σε μια διαδρομή 4 και 9 χιλιομέτρων, ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό

Η Μάντη Περσάκη διατηρεί ήδη 2 γυμναστήρια Pilates by Mandy σε Νέα Σμύρνη και Ελληνικό. Παράλληλα συνεργάζεται με πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες ενώ συμμετέχει κατά καιρούς σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές δείχνοντας ασκήσεις Pilates.

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου η Μάντη Περσάκη ξεκινάει μια νέα προσπάθεια και ένα νέο εγχείρημα το “SWIM BY ME”, σε συνεργασία με την Ελεάνα Λίμα Μπατίστα. Το  “SWIM BY ME”, είναι ακαδημίες εκμάθησης κολύμβησης στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά και θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με χαρακτήρα αθλητισμού και όχι πρωταθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ. των γυμναστήριων Pilates by Mandy: 210 9018969 και 210 9639320
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...