Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Beach volley @ Allou! Fun Park

Έναρξη του Πανελλήνιου σιρκουί την Παρασκευή 14.6
Celebrity Match για την ενίσχυση της W.I.N. Hellas την Κυριακή 16.6

Αυτό το καλοκαίρι το Allou! Fun Park στρώνει άμμο, δίχτυα και κερκίδες και υποδέχεται το beach volley! Συνεχίζοντας τη συνεργασία του με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), το Allou! Fun Park ανέλαβε να φιλοξενήσει στους χώρους του, 2 από τα 6 τουρνουά masters του πανελληνίου σιρκουί beach volley ανδρών και γυναικών.

Το πρώτο σέρβις για το 1ο 3ήμερο masters 14–16 Ιουνίου θα δοθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 18:00, το Allou! Fun Park θα φιλοξενήσει το Celebrity Match της W.I.N Hellas, που είναι ο τιμώμενος κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Πανελλήνιου Σιρκουί. Στον αγώνα, που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για το θέμα της κακοποίησης των γυναικών, θα συμμετέχουν οι Αντώνης Βλοντάκης, Chris Humbert, Βλάσης Χολέβας, Ορθούλα Παπαδάκου, Πάνος Βλάχος, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιώργο Παπαδημητράκη, Ζέτα Δούκα, Βάσσω Κολλιδά, Αναστασία Περράκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Αϊβάζη, Σωκράτη Αλαφούζο και Λάουρα Νάργες. O 95,2 Athens Dee Jay θα βρίσκεται όλο το 3ήμερο στο Allou! και θα εκπέμπει live την Κυριακή.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο νέο γήπεδο beach volley που κατασκευάστηκε στο Allou! Fun Park με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και οδηγίες ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Αυτό το καλοκαίρι  το beach volley δίνει πάσα στο Allou! Fun Park

Beach Volley @ Allou! Fun Park
Χορηγοί: Dippin’ Dots
Υποστηρικτές: Pizza Fun, Stanley, Etam Travel  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...