Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Ε. ΧΑΪΝΑ

Α.Ο. ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
Ο Αθλητικός Όμιλος Όλυμπος Γυμνού την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 και ώρα 18:00 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο  τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη  του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, ο οποίος είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας επί 20 συναπτά περίπου έτη και απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών στις 18 Αυγούστου 2012.

Τα αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν  στο τουρνουά ήταν τα εξής: Α.Ο. Όλυμπος  Γυμνού, Α.Ο. Αμαρυνθιακός, Α.Ο. Δύστου και Α.Π.Σ. Παντριαδικός.

Α.Ο. ΔΥΣΤΟY
Μετά το τέλος των τεσσάρων τριαντάλεπτων αγώνων (αρχικοί αγώνες, μικρός και μεγάλος τελικός) απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των αθλητικών σωματείων.

Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ
Πλήθος κόσμου και φιλάθλων από το Γυμνό και την ευρύτερη περιοχή παρακολούθησαν το τουρνουά. Σκοπός των διοργανωτών είναι να διεξαχθεί και τον επόμενο χρόνο το συγκεκριμένο τουρνουά και να αποτελέσει θεσμό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας.

Α.Π.Σ. ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ
Ο Αθλητικός Όμιλος Όλυμπος Γυμνού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές των αθλητικών σωματείων που  συμμετείχαν στο τουρνουά για  την παρουσία τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...