Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η ΑΝΕΚ LINES, ανανέωσε τη χρυσή χορηγία με τον Ποδηλατικό Όμιλο ΤΑΛΩΣ- ANEK LINES

 Η ΑΝΕΚ LINES, ανανέωσε τη χρυσή χορηγία με τον Ποδηλατικό Όμιλο ΤΑΛΩΣ- ANEK LINES, συνεχίζοντας μια παράδοση στήριξης των πολυδιακεκριμένων αθλητών του Συλλόγου, που αριθμεί, πάνω από δέκα χρόνια αγαστής συνεργασίας.

Επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των πρωταθλητών Ελλάδος για το 2011, η ΑΝΕΚ LINES παραμένει συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος του ΤΑΛΩΣ – ANEK LINES, έως το Μάιο του 2014.

Οι αθλητές του ΤΑΛΩΣ- ΑΝΕΚ LINES, με υπευθυνότητα και σταθερά βήματα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν πάνω από 1500 μετάλλια και κύπελλα, τα τελευταία δέκα χρόνια, κάνοντας υπερήφανους όχι μόνο τους Χανιώτες αλλά και όλους τους Έλληνες με τις διακρίσεις τους σε τοπικούς, εθνικούς και παγκόσμιους αγώνες.

Με θερμά λόγια εκφράστηκαν για την ανανέωση της Χορηγίας οι παράγοντες της ομάδας:

Ο Πρόεδρος του ΤΑΛΩΣ κ. Γιάννης Κοπανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημοσίως την ευγνωμοσύνη μου στην εταιρεία που στάθηκε τα τελευταία χρόνια αρωγός και συνοδοιπόρος στις δύσκολες προσπάθειες του ΤΑΛΩΣ για την κατάκτηση της κορυφής και την εδραίωση του σ’αυτήν”. Ο κος Κοπανάκης έκλεισε επισημαίνοντας την ιδιαίτερη αξία της στήριξης της ΑΝΕΚ στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύει η χώρα.

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΛΩΣ κ. Γιώργος Φραγκιουδάκης τόνισε τη σημασία της χορηγίας της ΑΝΕΚ LINES για την πραγματοποίηση των ονείρων χιλιάδων αθλητών του Νομού Χανίων συμπεριλαμβανομένων και των πρωταθλητών του ΤΑΛΩΣ.

Επίσης, ο προπονητής της ομάδος κ. Παναγιώτης Μαρεντάκης , εξήγησε ότι χωρίς την χορηγία μεταφοράς της ΑΝΕΚ οι ποδηλάτες του ΤΑΛΩΣ, δεν θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στους εκτός Κρήτης αγώνες και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν & να κατακτήσουν τόσες διακρίσεις.

Ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Γιώργος Κατσανεβάκης συνεχάρη τους αθλητές του ΤΑΛΩΣ για την επιμονή, το όραμα και την πίστη τους στο ελληνικό αθλητικό ιδεώδες της ευγενούς άμιλλας, και τους διαβεβαίωσε ότι η ΑΝΕΚ θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και πηγή αισιοδοξίας για όλους τους Έλληνες, καθώς διακρίνονται όχι μόνο για τις επιδόσεις τους αλλά πρωταρχικά για το ήθος τους και την παιδεία τους.

Η σταθερή αρωγή προς τον ΤΑΛΩΣ- ΑΝΕΚ LINES εντάσσεται στην ευρύτερη Εταιρική Κοινωνική Πολιτική της ΑΝΕΚ και της προσφοράς στον αθλητισμό. Η ενεργός συμμετοχή της στη ζωή και την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών που εξυπηρετεί και ιδίως της Κρήτης, αποτελεί στοιχείο της ταυτότητας και της δραστηριότητας της ΑΝΕΚ, παράλληλα με την αδιάκοπη προσπάθειά της να παρέχει άριστες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό, που προσφέρει αδιάλειπτα εδώ και σαράντα πέντε χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...