Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Oι πρωταθλητές Άννα Βερούλη και Νίκος Μιχαλόπουλος στην διαφημιστική καμπάνια ελβετικών ρολογιών TALOS

Oι πρωταθλητές Άννα Βερούλη και Νίκος Μιχαλόπουλος θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα στην διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ελβετικών ρολογιών TALOS ελληνικών συμφερόντων, σημαντικό μέρος των εσόδων της οποίας στηρίζουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο των Ιερών Μητροπόλεων Χονγκ Κονγκ, Άπω Ανατολής, Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας.

Η Ιερά Μητρόπολις ιδρύθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, δραστηριοποιείται ιεραποστολικά σε έντεκα χώρες της Νοτίου Ασίας και λειτουργεί 1 Ορφανοτροφείο κοριτσιών και 1 Ορφανοτροφείο αγοριών στην Καλκούτα της Ινδίας, καθώς επίσης και 4 Νηπιαγωγεία, 10 Δημοτικά Σχολεία, 2 Γυμνάσια, 1 Πολυτεχνική Ακαδημία σε διάφορες περιοχές της Ινδίας και της Ινδονησίας. Λειτουργεί ακόμη προγράμματα διανομής τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες, προγράμματα υποτροφιών σε φτωχά παιδιά, σεμινάρια σε αναλφάβητους και παρέχει υποστήριξη σε κακοποιημένες γυναίκες και κακοποιημένα παιδιά.

Τα ρολόγια TALOS περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη σειρά προτάσεων υψηλών απαιτήσεων ελβετικών μηχανισμών με διακόσμηση πολύτιμων πετρών και ήδη βρίσκονται τοποθετημένα στα πιο γνωστά καταστήματα μεγάλων εμπορικών κέντρων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κίνας.

Η επαφή με τους πρωταθλητές και συγγραφείς βραβευμένων παιδικών βιβλίων έγινε μέσω του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης Κωνσταντίνου, με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και μια εικόνα της Ελλάδας, που μας κάνει περήφανους και είναι ευρύτατα γνωστή στο εξωτερικό μέσα από το κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ θα ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ασία, που είναι και η πρώτη αγορά, που ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν.

Η συμμετοχή των πρωταθλητών μας είναι αφιλοκερδής και θα είναι πιθανότατα μια πρώτη αρχή να γίνει ευρύτερα γνωστό το έργο της Μητρόπολης Σiγκαπούρης, Χονγκ Κονγκ, Άπω Ανατολής και Νοτίου Ασίας στην Ελλάδα και να στηριχτεί το έργο της.

Η ευγενική παραχώρηση του Ολυμπιακού μας σταδίου για την φωτογράφηση ήταν επίσης μια πολύ σημαντική κίνηση στήριξης και ανταποκρίνεται απόλυτα στα πρόσωπα των αθλητών μας, αφού η Άννα Βερούλη έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για την νίκη της στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Στίβου το 1982 μέσα στο ίδιο αυτό στάδιο και ο Νίκος Μιχαλόπουλος, μοναδικός Έλληνας αθλητής του μεγαλύτερου αθλητικού και φιλανθρωπικού ιδρύματος στον κόσμο, του LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDATION, που χρησιμοποιεί τον αθλητισμό ως μέσο για θετικές κοινωνικές αλλαγές, τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο πρώτος αθλητής και εκπαιδευτικός που πραγματοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία απεσταλμένος του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ, έχοντας υποδεχτεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 200 σχολεία όλων των βαθμίδων και πάνω από 20.000 παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μιλώντας για την ιστορία του χώρου και τις αξίες του αθλητισμού.

PHOTO: O Nίκος Μιχαλόπουλος και η Άννα Βερούλη με τον Μητροπολίτη Σιγκαπούρης Κωνσταντίνο και τον φωτογράφο Ηλία Γεωργουλέα στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ κατά την διάρκεια φωτογράφησης για την διαφημιστική καμπάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...