Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Σκουριάζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Με πέντε αθλητές αναχωρεί τα ξημερώματα για το Σόποτ της Πολωνίας η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ο Κώστας Δουβαλίδης «κουβαλάει» στις αποσκευές του το πανελλήνιο ρεκόρ στα 60 μέτρα με εμπόδια.


 Η επίδοσή του 7,63 μπορεί να ανοίξει στον Δραμινό εμποδιστή τον δρόμο προς τον τελικό του αθλήματος. Ο πρωταθλητής του στίβου δίνει όμως πολλές πιθανότητες και στον Κώστα Φιλιππίδη, τον Λούη Τσάτουμα και τη Νικόλ Κυριακοπούλου. «Έχουν και τα τρία παιδιά δυνατούς αντιπάλους. Θα δώσουν δύσκολους αγώνες, αλλά μπορούν και οι τρεις να φέρουν μετάλλιο», ανέφερε ο κ. Δουβαλίδης, στην εκπομπή «Στα κάγκελα» και τον Σταύρο Γεωργακόπουλο.


Ο αθλητής του ΑΟ Δράμας, στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι συναθλητές του στην προετοιμασία. «Δυστυχώς υπάρχει τεράστια διαφορά στη διαβίωση των Ελλήνων, με αυτή των Γερμανών, των Σουηδών και γενικά των περισσότερων αντιπάλων μας. Εμείς δεν έχουμε εγκαταστάσεις να προπονηθούμε. Στη Δράμα δεν υπάρχει κλειστό και προετοιμαζόμαστε στο κρύο, ενώ στη Θεσσαλονίκη που υπάρχει η εγκατάσταση, πολλές φορές λείπει η θέρμανση και μόνο από τις πρωτοβουλίες κάποιων ανθρώπων μπορούμε και γυμναζόμαστε σαν άνθρωποι», ανέφερε ο Κώστας Δουβαλίδης εκφράζοντας και τη λύπη για τις εγκαταστάσεις που φτιάχτηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα σκουριάζουν.

«Δυστυχώς το κράτος δεν μπόρεσε να τις συντηρήσει. Λυπάμαι πραγματικά. Η Ομοσπονδία κάνει ό,τι μπορεί, αλλά οι εγκαταστάσεις ανήκουν στο κράτος», είπε.

Ακούστε εδώ αναλυτικά όλη τη συνέντευξη:
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=67298

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...