Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

217 καλάθια αγάπης από το Δημήτρη Διαμαντίδη και το Θοδωρή Παπαλουκά

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης σκόραραν και συγκέντρωσαν συνολικά 21.700 ευρώ για το Παιδονευρολογικό Τμήμα Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς στο πλαίσιο της κοινωνικής εκστρατείας της WIND Ελλάς «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ».

Κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2010-11 οι δύο Έλληνες μπασκετμπολίστες σημείωσαν 217 καλάθια με τη WIND Ελλάς να πριμοδοτεί με 100 € κάθε ελεύθερη βολή, δίποντο ή τρίποντο. Ο Δημήτρης πέτυχε 157 καλάθια συγκεντρώνοντας 15.700 ευρώ και ο Θοδωρής 60, μαζεύοντας 6.000 ευρώ.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη χρονιά όπου οι δύο κορυφαίοι Έλληνες καλαθοσφαιριστές πρωταγωνίστησαν στην εκστρατεία «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» σκοράροντας και στηρίζοντας δύο κοινωνικούς φορείς. Την πρώτη χρονιά που οι δύο παίκτες συμμετείχαν στην εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ ενίσχυσαν οικονομικά τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά και τα παιδιά του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς. Την περίοδο 2009-10 οι διεθνείς άσοι σκόραραν για τα παιδιά του Δήμου Αχαρνών και την κατασκευή ενός υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...