Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Η Samsung Χορηγός του EuroBasket 2013

Το διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία, από τις 4 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

Η Samsung Electronics Co., Ltd, ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει χορηγός εκδηλώσεων στην κατηγορία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας του Eurobasket 2013, της μεγαλύτερης διοργάνωσης καλαθοσφαίρισης παγκοσμίως.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία, από τις 4 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, καλώντας 24 ομάδες να αγωνιστούν σε συνολικά 90 αγώνες. Τους αγώνες θα φιλοξενήσουν τέσσερις διαφορετικές πόλεις: Λιουμπλιάνα, Τσέλιε, Κόπερ και Γιεσένιτσε.
Το Samsung GALAXY S4 είναι το επίσημο κινητό τηλέφωνο της διοργάνωσης, ενώ, αντίστοιχα, τα Samsung GALAXY tablets είναι τα επίσημα tablets του Eurobasket 2013.
«Η Samsung είναι υπερήφανη για την απόφασή της να στηρίξει το Eurobasket 2013, την πρώτη χορηγία της εταιρείας σε αγώνα καλαθοσφαίρισης Ευρωπαϊκού επιπέδου», ανέφερε ο Stephen Taylor, Αντιπρόεδρος της Samsung Electronics Europe. «Η παρουσία μας στη Σλοβενία είναι ιδιαίτερα ισχυρή και είμαστε χαρούμενοι που στηρίζουμε μια διοργάνωση τόσο σημαντική για την ίδια τη χώρα. Το συγκεκριμένο άθλημα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στην Ευρώπη, κυρίως λόγω των πολλών παραλλαγών του, όπως το Slamball, το 3X3 basketball και το Wheelchair basketball. Το τουρνουά αυτό συνιστά εξαιρετική ευκαιρία προβολής και για το ίδιο το αγώνισμα».
«Κάθε νέα χορηγία δίνει προστιθέμενη αξία στη διοργάνωση, ειδικά τώρα που η σπουδαιότητά της αναγνωρίζεται από μια τόσο μεγάλη και γνωστή εταιρεία, όπως η Samsung», σημείωσε ο Aleš Križnar, διευθυντής του Eurobasket 2013. «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, καθώς η Samsung και το Eurobasket 2013 μοιράζονται κοινές αξίες».
«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Samsung είναι ο νέος συνεργάτης του Eurobasket 2013, αναλαμβάνοντας χορηγός εκδηλώσεων στην κατηγορία προϊόντων κινητής τηλεφωνίας», ανέφερε ο Iztok Rems, Γενικός Γραμματέας της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης της Σλοβενίας. «Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το Eurobasket πραγματοποιείται μεν στη Σλοβενία, αλλά ταυτόχρονα αφορά τη διεθνή σκηνή. Φέτος, θα εκπροσωπήσει το όνομα της χώρας μας, γεγονός που ενισχύεται και από το σεβαστό συνεργάτη που βρίσκεται δίπλα μας. Η Samsung δεν είναι νέο μέλος στην οικογένεια καλαθοσφαίρισης της Σλοβενίας, καθώς για πολλά χρόνια έχει υπάρξει χορηγός του 3Χ3 basketball. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας στο Eurobasket θα ολοκληρωθεί με αμοιβαία ικανοποίηση».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...