Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Συνεργασία του Α.Σ. ΠΑΟΚ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός  Όμιλος ΞΥΝΗ  ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την περίοδο 2013-2014. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για την επόμενη χρονιά , θα είναι ο αποκλειστικός Επίσημος Συνεργάτης του ΑΣ ΠΑΟΚ, όσον αφορά την κατηγορία της εκπαίδευσης. 


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, θα στηρίξει, τους αθλητές, τις οικογένειες τους και τους εργαζομένους στον ΑΣ ΠΑΟΚ, παρέχοντάς τους υποτροφίες σπουδών και προνομιακά δίδακτρα.


Επιπλέον, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ , θα έχουν την δυνατότητα υλοποίησης από κοινού δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (π.χ. για την προστασία του περιβάλλοντος, για την υγεία, την εκπαίδευση κτλ) με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής εικόνας του σωματείου και της εταιρίας.

Με αυτή την συνεργασία, ο ΑΣ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ της εκπαίδευσης και του αθλητισμού,  προσφέροντας στους νέους αθλητές, τη δυνατότητα να σπουδάσουν το αντικείμενο της επιλογής τους.

Η συνεργασία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των συμμαχιών που έχει συνάψει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με κορυφαίους φορείς και οργανισμούς.


Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, iek@xinis.net, http://www.xinis.edu.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...