Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Μετά τη Zumba έρχεται το Bokwa®!

Μετά τη Zumba έρχεται το Bokwa®! Βρισκόμενοι στο γυμναστήριο και κάνοντας την καθημερινή μας γυμναστική γνωρίσαμε την Ρανια και την Άννα – Μαρία Bokwa® Instructors! 


Τι είναι όμως το Bokwa ???? Το Bokwa® αποτελεί την εναλλακτική της Zumba, όμως εδώ, δεν χρειάζεται να μάθεις πολύπλοκες χορογραφίες παρα μονο να «ζωγραφιζεις» στο πάτωμα γράμματα και αριθμους στο ρυθμό της μουσικής. 


Το Bokwa®:είναι ένα επαναστατικό ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής που προσφέρει διασκέδαση, εκγύμναση ολόκληρου του σώματος και απίστευτη καύση θερμίδων!

Συνδυάζοντας κινήσεις της πυγμαχίας και χορού (εξ ου και το όνομα , Bo από το Boxing και kwa από τον παραδοσιακό αφρικάνικο χορό kwaito ) με καρδιαγγειακό πρόγραμμα.

Στο Bokwa ξεχνάς τις πολύπλοκες χορογραφίες. Εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα γράμματα και οι αριθμοί, αφού αυτά αναπαριστάς καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος σε διαφορετικες εντασεις.

Ο δημιούργος Paul Mavi (που ήθελε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ασκήσεων που θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν εύκολα άτομα ηλικίας από 7 έως 70 ετών! Και το έκανε!)




Μας υπόσχεται ότι θα κάψουμε τουλάχιστον 1000-1200 θερμίδες σε κάθε ωριαίο πρόγραμμα! Πληροφορίες http:// www. bokwafitness.com https://www.facebook.com/BokwaFitnessGreece 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...