Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

O Blomdahl Torbjorn είναι ο μεγάλος νικητής ( δεύτερος από αριστερά) του IBT Hellas World Cup κερδίζοντας τον Legazpi Ruben (2ο Βραβείο πρώτος από αριστερά) 40-19 σε 15 στεκιές με γενικό μουαγιέν 2,739 και με καλύτερο ειδικό μουαγιέν 4,000!  Ο Πρωταθλητής μας Κασιδόκωστας Φίλιππος (πρώτος από δεξιά) με γενικό μουαγιέν 1,857 και καλύτερο ειδικό 2,500 βρέθηκε στην 3η θέση μαζί με τον Tardemir Tayfun (τρίτος από αριστερά).

Ο Σουηδός Blompahl Torbjorn αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Διεθνές Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου, ενώ την Τρίτη θέση στη βαθμολογία κατέλαβε ο Έλληνας παίκτης Φίλιππος Κασιδόκωστας.

Το Διεθνές Πρωτάθλημα μπιλιάρδου , στο οποίο έλαβαν μέρος 146 παίκτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 19 χώρες, διήρκησε μια εβδομάδα και έγινε στους χώρους του RANCH Σκούρα, στο Σοφικό Κορινθίας. Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την International Billiards Team και η επιλογή του χώρου έγινε από την IBT Ελλάδος. Το επόμενο πρωτάθλημα θα γίνεις στη Βενεζουέλα του χρόνου. Οι χώρες που έλαβαν μέρος είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ν. Κορέα, η Φινλανδία, το Βιετνάμ, η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, Η Κίνα,  το Εκουαδόρ, η Σουηδία, η Ισπανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Αίγυπτος, η Αυστρία και η Δανία.


Ο πρόεδρος των αθλητικών και κατασκηνωτικών χώρων του RANCH κ. Κυριάκος Σκούρας σε ειδική τελετή, έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές και εξέφρασε ευχαριστίες στην IBT για την επιλογή του RANCH. Ακολούθησε δεξίωση στο νέο εστιατόριο – SALOON του RANCH που εγκαινιάσθηκε πρόσφατα με το όνομα Μπούφαλο Μπιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...