Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Φονική γροθιά σκότωσε μποξέρ πάνω στο ρινγκ - Ανατριχιαστικό βίντεο...

Για τρεις ημέρες βρισκόταν σε κώμα ο Μεξικανός αθλητής Χαβιέρ «Φράνκι» Λεάλ, καθώς στον αγώνα απέναντι στον συμπατριώτη του Ραούλ Χιράλες, στον...
8ο γύρο της αναμέτρησης, δέχτηκε τόσο δυνατά χτυπήματα, τα οποία τον είχαν θέσει νοκ άουτ. Όμως οι γροθιές του Χιράλες αποδείχτηκαν φονικές, καθώς ο 27χρονος Λεάλ πέθανε σήμερα λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Ο Λεάλ, ο οποίος αύριο θα συμπλήρωνε 27 χρόνια ζωής, είχε μεταφερθεί αρχικά σε νοσοκομείο στη Λα Παζ και στη συνέχεια στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου και απεβίωσε. Ο διοργανωτής του αγώνα, Φερνάντο Μπελτράν, ανακοίνωσε: «πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με τους γιατρούς».
Η σύζυγός του, Λάουρα Κορονέλ και η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του για να σώσει τις ζωές των άλλων ανθρώπων.

Ο Λεάλ είχε ρεκόρ καριέρας 20 νίκες, τις 13 με νοκ-άουτ και 8 ήττες. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο αθλητής επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ακόμη και μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο τον Μάρτιο του 2012, ύστερα από ήττα με νοκ-άουτ από τον Ρώσο Εβγκένι Γκράντοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...