Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ποδηλατοβόλτα για την Παγκόσμια Ημέρα Κωφών στην Αθήνα

Mία ποδηλατοβόλτα με στόχο να έλθουν κοντά άνθρωποι με προβλήματα ακοής και άνθρωποι χωρίς προβλήματα συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κωφών (ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου 2013) το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Παναγία Ευαγγελίστρια, η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Lions Θέμα 117Α Ελλάς - Κύπρου και ο Παναθλητικός Ομιλος Κωφών (ΠΟΚ) την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. 

Σημείο εκκίνησης είναι ο σταθμός μετρό Ακρόπολη στις 11 το πρωί. «Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί άνθρωποι με προβλήματα ακοής και άνθρωποι χωρίς προβλήματα», λέει ο γυμναστής με ειδικότητα στην ειδική αγωγή Παναγιώτης Στεφανίδης, μέλος του Σωματείου Παναγία Ευαγγελίστρια και υπεύθυνος της ομάδας Tandem bike - πρόκειται για ποδήλατα με διπλά τιμόνια, σέλες και πετάλια. Η διαδρομή θα είναι εύκολη και σύντομη καθώς θα έχει μήκος 4,7 χιλιόμετρα. Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από την Πλάκα, του Μακρυγιάννη, την Ακρόπολη.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής, του υπουργού Υγείας, του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη της Τροχαίας Αττικής, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων αθλητικών και αναπηρικών οργανισμών. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και το ραδιόφωνο NovaΣΠΟΡ FM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...