Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η Epson χορηγεί ην Manchester United


H Αρχή. Ακριβώς όπως οι αθλητές εργάζονται σκληρά μέρα με την ημέρα με στόχο να τονώσουν και να αυξήσουν τις αποδόσεις και δεξιότητες τους σταδιακά, έτσι και η Epson προσπαθούσε πάντα να θέτει νέους στόχους και υψηλές κλίμακες τεχνολογικής πρωτοπορίας, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί και να ξεπεράσει όλα τα τεχνικά εμπόδια που αντιμετώπιζε.

Η Epson ξεκίνησε να χορηγεί αθλητικά events, όπου ως μέλος του Seiko Group, ανακοινώθηκε ως ο επίσημος χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων του Tokyo, το 1963. Η αποστολή της εταιρείας είναι: η χρονομέτρηση ρεκόρ με την μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα από ποτέ. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκαν, το Seiko Crystal Chronometer QC-951, ένα φορητό, χαμηλής ενέργειας χρονόμετρο, το οποίο παρείχε εξαιρετική ακρίβεια και ένα Printing Timer, μία πρωτοποριακή συσκευή η οποία συνδύαζε έναν μετρητή χρόνου και έναν μηχανισμό εκτύπωσης μαζί.

Αυτές οι δύο επαναστατικές για την εποχή συσκευές, όχι μόνο ενίσχυσαν την φήμη του ομίλου Seiko, αλλά αποτέλεσαν τον καταλύτη για την ανάπτυξη του πρώτου παγκόσμιου ελαφριού, ηλεκτρονικού εκτυπωτή, του EP-101, της Epson.

Από τότε, η Epson, έχει υπάρξει χορηγός κάθε είδους σπορ, από αγώνες δρόμου, ποδοσφαίρου, αγώνες ποδηλασίας, golf, σκι, πατινάζ, μέχρι μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από το 2012 και μετά προστέθηκε μία ακόμη μεγάλη χορηγία και συνεργασία, αυτή με την Manchester United, μία από τις πιο διάσημες ομάδας ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Η Epson, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εκτυπωτών, βιντεοπροβολέων και σαρωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ο επίσημος προμηθευτής προϊόντων της Manchester United, σε όλες τις εγκαταστάσεις του σταδίου Old Trafford. Η Epson, είναι πολύ περήφανη που έχει συνδέσει το όνομά της με μία ομάδα παγκοσμίου φήμης ενώ μέσα από αυτήν την χορηγία ελπίζει να αυξήσει την προβολή της και να εξυψώσει το προφίλ της παγκόσμια.
Η χορηγία αυτή, επιτρέπει στην Epson, να έρθει πιο κοντά με τους πελάτες της και το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, ενώ πιστεύει και στις ισχυρές συνέργειες με την Manchester United όσον αφορά στα κοινοτικά προγράμματα στα οποία δραστηριοποιούνται και οι δύο.

Ας ευχηθούμε στην Manchester United, και στο νέο της manager κ. David Moyes, καλή προετοιμασία για την νέα σαιζόν με πολλές επιτυχίες!


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...